S. Grindeanu: Poate că ritmul cu care au fost obişnuiţi colegii din Guvern este mai alert faţă de cel cu care a fost obișnuit Tudorel Toader

25 aprilie 2017, 11:25

Întrebat care este părerea sa vizavi de nemulţumirile exprimate de liderul PSD, Liviu Dragnea, cu privire la întârzierile proiectelor de lege din domeniul Justiţiei, șeful Executivului a spus că a avut foarte multe discuţii cu domnul ministru Tudorel Toader în această perioadă, încercând să înţeleg ceea ce doreşte să facă în acest domeniu, dar (…) neintervenind absolut deloc. (…) Poate că ritmul cu care sunt eu obişnuit şi cu care au fost obişnuiţi colegii mei din Guvern, cel puţin în aceste prime trei luni, este unul mai alert faţă de cel cu care poate a fost obişnuit până acum domnul Tudorel Toader’, a declarat Grindeanu,

‘Consultând toate instituţiile publice şi într-un ritm care, poate, e mai alert câteodată decât ritmul Curţii Constituţionale, ca să dau un exemplu’, a susţinut Grindeanu.

Totodată, premierul a reiterat faptul că se află în dezbatere publică proiectul legii de punere în acord a Codului penal şi a Codului de procedură penală cu deciziile Curţii Constituţionale.

‘S-au luat puncte de vedere de la diverse instituţii, fie că vorbim de CSM, de DIICOT, de DNA, Ministerul Public, în general, şi nu numai. Trebuie epuizată această perioadă, pentru că aşa spune legea’, a arătat Grindeanu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite