Rusia se pregăteşte de Campionatul Mondial. Transportul public va fi gratuit pentru suporterii care au bilete la meciuri

7 iunie 2018, 12:21

Înaintea Mondialului, controlorii de bilete de pe mijloacele de transport în comun au  făcut cursuri speciale. A fost nevoie să recapituleze normele elementare de politeţe şi să înveţe expresii de bază în limba engleză.

Toţi controlorii folosesc în timpul serviciului registratoare video pentru a documenta orice incident apărut în trafic.

Pentru a decongestiona traficul, în capitala rusă au fost amenajate benzi speciale pentru autobuze, iar acum se circulă mult mai uşor şi mai repede cu mijloacele de transport în comun.

Suporterii străini  care vin în Rusia în timpul Mondialului beneficiază de transport gratuit  doar dacă au bilet la meci şi un permis special.

“Vom organiza încă opt trasee speciale de tip expres care vor asigura transportul gratuit pentru suporteri de la aeroport până la staţiile de metrou. Mai avem curse între staţiile de metrou  şi de la acestea până la locurile de desfăşurare a competiţiilor sportive”, spune Kirill Kislyakov – directorul companiei de transport urban din Moscova.

Doar pe baza permisului special de tip Fan ID suporterii  care vin la meciurile Campionatului Mondial  pot intra în Federaţia Rusă fără viză.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite