Rozătoarele au pus stăpânire pe New York. Primăria vrea să angajeze un super erou: dur și nemilos cu șobolanii. Salariul, peste 15 mii de dolari pe lună

4 decembrie 2022, 10:04

Până acum, niciun plan de stârpire a șobolanilor nu a funcționat. Primăria new-yorkeză a anunțat că vrea să angajeze un super erou: dur, nemilos cu șobolanii și cu o strategie ca la război.

Salariul va fi pe măsura rolului de super erou – între 12 mii și 15 mii de dolari pe lună. Ai calitățile necesare pentru a face imposibilul ? – așa sună un fragment din anunțul primăriei din New York. Problema șobolanilor pare irezolvabilă. Dacă în privința infracționalității și a crimei organizate, New York-ul a făcut destule progrese, la capitolul șobolani situația e tot mai gravă.

Potrivit presei americane, care citează diverși specialiști, cheia problemei ar fi schimbarea modalității de depozitare a gunoaielor. Ei spun că lupta cu șobolanii e pierdută, atâta vreme cât seară de seară pe străzile metropolei sunt scoase sute de tone de gunoi – în cea mai mare parte pungi de hârtie și plastic.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite