Roxen, reprezentanta României, cântă a treisprezecea în prima semifinală, la Eurovision 2021

30 martie 2021, 18:02

„Îmi place numărul 13, mi-a purtat mereu noroc şi sper să se întâmple la fel şi de data aceasta. Abia aştept să urc pe scena Eurovision! Vă pup şi vă îmbrăţişez!”, transmite Roxen.

Ordinea de intrare în competiție a fost stabilită de producătorii Eurovision.

În prima semifinală vor concura și reprezentații Rusiei, Suediei și Ciprului. În total vor fi 16 țări, însă doar zece vor merge mai departe, în finala din 22 mai. Roxen va interpreta melodia Amnesia, care a înregistrat deja peste 2 milioane de vizualizări.

Alți zece artiști se vor califica din a doua semifinală. Celor 20 de finaliști li se vor alătura reprezentanții țării gazdă și ai Big Five: Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie.

Debutul lui Roxen a fost marcat de colaborarea cu Sickotoy pentru piesa „You Don’t Love Me”, care a atins performanțe remarcabile, ajungând pe primele 10 poziții ale celor mai difuzate piese la radio atât în topurile din România, cât și în cele din Bulgaria, și s-a regăsit, totodată, și în playlist-urile radiourilor din Franța, Mexic, Spania, SUA și Turcia.

Single-ul său de debut – „Ce-ți cântă dragostea” – a devenit una dintre cele mai difuzate piese din 2020, dominând topurile timp de 7 săptămâni și însumând peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. Fiind desemnată reprezentantă a României la ediția din 2020 a competiției Eurovision, Roxen a lansat 5 piese pentru selecția națională, piesa Alcohol You fiind desemnată câștigătoare. Din cauza pandemiei COVID-19, competiția Eurovision 2020 a fost anulată, însă Roxen rămâne reprezentata României pentru ediția din 2021 de la Rotterdam, cu o nouă piesă: „Amnesia”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite