Roxen și echipa Televiziunii Române, repetiții pentru Eurovision România. Show-ul va fi transmis duminică, pe TVR 1

29 februarie 2020, 15:04

Duminică, la Finala Naţională Eurovision România de la Buzău, publicul și cei cinci membri ai juriului, Luminiţa Anghel, Crina Mardare, Alin Oprea, Edward Sanda şi Andrei Tudor, vor alege una dintre cele cinci piese cu care Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020.

ASCULTAȚI AICI CELE 5 PIESE CARE INTRĂ ÎN SELECȚIA EUROVISION 2020! Storm, Alcohol You, Beautiful Disaster, Cherry Red, Colors

Pe parcursul unui spectacol de aproape trei ore, vom urmări şi mai multe recitaluri de excepţie.

Dacă Ulrikke şi Sandro, din Norvegia și Cipru, vor interpreta piesele cu care fiecare dintre ei îşi va reprezenta ţara la Eurovision Song Contest 2020, Loreen, ca invitat special, a pregătit românilor un regal muzical de 20 de minute.

În spectacolul de duminică vor cânta și Elena Gheorghe și Connect-R, care au și rolul de gazde ale evenimentului, dar şi Dora Gaitanovici, originară din Buzău.

Eurovision Song Contest 2020 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 12 şi 14 mai şi finala pe 16 mai. La ediţia cu numărul 65 a concursului, participă – alături de România – alte 40 de țări.

Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de Duncan Laurence, reprezentantul Regatului Țărilor de Jos, cu piesa “Arcade”.

În urma tragerii la sorţi din data de 28 ianuarie, pentru împărţirea ţărilor participante în cele două semifinale ale competiţiei, România va intra în concurs în data de 12 mai, în cea de-a doua parte a primei semifinale.

Finala Eurovision România2020  va fi transmisă în direct, duminică, la TVR1, TVR 1 HD, TVR Internațional, TVR Moldova, de la ora 21.00.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite