Rovana Plumb: Am fost scoasă din cursa pentru comisar UE de standarde duble și de jocuri politice

1 octombrie 2019, 10:31

Mulțumesc premierului Viorica Dăncilă și Guvernului României pentru sprijinul acordat pe tot parcursul procesului de numire a comisarului european. Au știut cu toții că mi-aș fi reprezentat țara cu profesionalism și demnitate pe tot parcursul mandatului. Mulțumiri speciale tuturor specialiștilor din DG Move pentru suportul de care au dat dovadă în toată această perioadă. Am fost scoasă din cursa de standarde duble și de jocuri politice făcute, din nefericire, și cu ajutorul unor colegi români. Ceea ce mi s-a întâmplat a fost o nedreptate, dar am, ca de fiecare dată, puterea de a merge mai departe, a transmis Rovana Plumb, într-un comunicat de presă.

Ea a adăugat că va rămâne europarlamentar PSD și va lupta în continuare pentru interesele României, din Parlamentul European.

„Am votul a milioane de români care au susținut PSD la europarlamentare și cărora le mulțumesc încă o dată. Rămân europarlamentar al României și voi continuă să apăr drepturile și interesele țării mele în orice situație”, a adăugat Plumb.

Comitetul Executiv al PSD se reunește, marți, de la ora 16.00. Ședința are loc după ce Rovana Plumb a fost respinsă de Comisia JURI a PE pentru funcția de comisar european.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va propune o nouă persoană pentru funcția de comisar european, după ce Comisia JURI a respins-o pe Rovana Plumb pentru această poziție, spunând că se află în conflict de interese.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite