Ronaldo a reușit primele goluri la Juventus. Portughezul este al cincilea jucător din istorie care înscrie 400 de goluri în campionat pentru echipele la care a evoluat

17 septembrie 2018, 10:06

Rolnaldo a așteptat etapa a patra din serie A pentru a sparge gheața în tricoul lui Juventus. Lusitanul și-a încercat norocul încă din prima repriză a partidei cu Sassuolo,  dar nu a reușit un gol.

Sorții au fost mai favorabili în actul actul secund. Ronaldo a profitat de gafa lui Ferrari și a îndeplinit o simplă formalitate din doi metri. 15 minute mai târziu, portughezul a reușit doppietta, după un contraatac al torinezilor.

Reușita oaspeților, semnată de Babacar, nu a mai contat, chiar dacă gazdele au evoluat în prelungiri în zece, după eliminarea lui Douglas Costa.

Dacă Juventus s-a impus cu 2-1, Roma a ajuns la al treilea meci fără victorie. Giallorossii au vrut o repetiție reușită înainte de debutul în grupele Champions League și, după 30 de minute, Chievo era condusă cu 2-0 pe Olimpico. În a doua repriză, Birsa a redus din diferenţă, iar Stepinski a dat lovitura când mai erau şapte minute de joc și Roma – Chievo s-a terminat 2-2.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă