Românul dispărut în urmă cu o lună în Istanbul a fost găsit. Bărbatul este confuz, iar medicii îi fac mai multe investigații

26 septembrie 2018, 08:43

De la aeroport, bărbatul a fost dus direct la Spitalul Elias din Capitală, pentru investigaţii. Misterul legat de dispariţia sa nu a fost dezlegat încă. Familia nu ştie ce i s-a întâmplat în cele treizeci de zile în care omul parcă a intrat în pământ, iar poliţiştii nu l-au putut audia încă.

Bărbatul a fost internat pe Secţia de neurologie a Spitalului Elias. Medicii i-au făcut mai multe investigaţii, printre care şi un examen computer tomograf. Doctorii spun că pacientul este confuz şi are tulburări de memorie. Aşa că mai rămâne o perioadă sub supravegherea medicilor.

De la Elias, bărbatul a fost mutat la spitalul Obregia. Vestea că l-au găsit şi l-au adus în ţară a produs o bucurie imensă în familie.

„M-a recunoscut, m-a întrebat ce fac, m-a întrebat ce face fetiţa. Acestea au fost primele lui cuvinte. M-am bucurat foarte mult când am văzut că mă recunoaşte” – sunt primele declarații făcute de soția lui Salvatore Popescu, care l-a vizitat la spital.

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, inginer în Ploieşti, a dispărut la sfârşitul lunii august, în timp ce se afla cu familia în vacanţă în Turcia. Erau toţi în Istanbul. La Palatul Topkapi acesta s-a făcut nevăzut. Dispariţia sa a fost anunţată de familie poliţiştilor turci, iar semnalmentele sale au fost făcute publice. Au fost instiintate și autoritățile române. O lună mai târziu, timp în care bărbatul se pare că ar fi rătăcit pe străzi, nişte localnici l-au recunoscut și au anunţat autorităţile. După îndeplinirea tuturor formalităţilor, inginerul a fost adus în ţară cu prima cursă aeriană Istanbul – Bucureşti. Când medicii vor stabili că starea de sănătate îi permite să fie audiat, anchetatorii vor sta de vorbă cu el ca să afle ce i s-a întâmplat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Erdogan recunoaşte o victorie istorică a opoziţiei la alegerile municipale

Un mort şi sute de persoane evacuate în urma viiturilor din Antalya