Românii o susțin pe Simona Halep la Turneul Campioanelor. Numărul 1 mondial joacă miercuri împotriva danezei Caroline Wozniacki

24 octombrie 2017, 11:23

Sute de români au invadat Singapore, unde și-au programat concediile, cu gândul de a trăi pe viu meciurile Simonei la Turneul Campioanelor.

Sunt foarte mulți români […] sunt foarte multe steaguri. E foarte plăcut să am așa susținere oriunde mă duc„, a declarat sportiva.

(w500) Suporteri

În al doilea meci de la Turneul Campioanelor, Simona Halep o întâlnește pe Caroline Wozniacki, 27 de ani, locul 6 WTA.

Cele două au jucat de cinci ori, iar scorul este 3-2 în favoarea jucătoarei din Danemarca. Ultimul meci disputat a fost anul acesta la Eastbourne, pe iarbă, când Wozniacki a câștigat în trei seturi, 5-7, 6-4, 6-1, după ce Simona a avut 1-0 la seturi şi a condus cu 3-0 în actul secund.

Ultima victorie a Simonei în fața danezei a fost în 2015, când s-a impus în trei seturi la Dubai.

În primul meci din Grupa Roșie, românca, numărul 1 mondial și principala favorită, a trecut cu 6-4, 6-2 de jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 8 WTA și cap de serie numărul 8. În celălalt meci al grupei, Caroline Wozniacki a învins-o categoric pe Elina Svitolina, 6-2, 6-0, în prima victorie a danezei împotriva ucrainencei, în patru meciuri disputate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite