Românii din Torino, voluntari la Eurovision 2022. Delegația României se simte ca acasă

13 mai 2022, 14:31

Pentru al doilea an la rând, Ioana Todoran a acceptat provocarea Eurovision: coafează concurenți și vedete din 40 de țări într-o atmosferă efervescentă.

Fascinat de fenomenul Eurovision, Sergiu Popa s-a înscris anul acesta la concursul internațional „Show us your style – prezintă-ne stilul tău”, organizat de echipa Eurovision Song Contest și acum este unul dintre cei 30 de hairstylisti ai competiției. Se ocupă de concurenți și invitați speciali.

Cazimir este unul dintre cei mai fideli fani ai concursului Eurovision. În fiecare an urmărește competiția și se bucură de atmosfera unică în fața micilor ecrane. Anul acesta s-a înscris voluntar: va fi şi el în mijlocul evenimentelor.

Eurovision 2022 de desfășoară la Torino, unde avem cea mai mare comunitate de români din Italia. Mulţi sunt voluntari în fața sau în spatele scenei.

Veronica studiază şi dreptul în Torino, unde s-a stabilit cu familia în urmă cu 8 ani.

Și Lorena este voluntar la Eurovision. Studiază limbi orientale la Torino.

Așadar, delegația României se simte acolo ca acasă. Wrs este încurajat în limba română, iar în sală publicul trăiește energia Llamame și în engleză, italiană sau spaniolă. Mai ales spaniolă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite