Românii consumă, în medie, 30 de milioane de mici de 1 Mai

Drumul micilor spre grătar începe cu o săptămână înainte de minivacanţa de 1 Mai. Carnea de porc şi de vită e pregătită în abatoare şi, de acolo, ajunge în măcelării. Pentru ca micul să sfârâie pe grătar, carnea trebuie ţinută la maturat cel puţin două zile. Măcelarii din toată țara se aşteaptă să vândă, în această perioadă, 30 de milioane de mici.

23 Aprilie 2018, 22:13 (actualizat 23 Aprilie 2018, 22:20) |
Trimite un comentariu


sau conectează-te prin Facebook

Televiziunea Română respectă noile norme impuse de Uniunea Europeană cu privire la protejarea datelor. Postarea unui comentariu la articolele de pe site-urile TVR presupune declararea numelui si email-ului dumneavoastră. Aceste date au ca scop strict identificarea sursei comentariului. Ele nu vor fi procesate sau transmise unor terţi în alt scop decât cel declarat. Vezi şi "Politica de Confidenţialitate" care descrie modul în care colectăm, folosim şi partajăm informaţiile dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile online TVR şi modul în care colaborăm cu platforme sociale.
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SOCIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 15°C 15°C
IASI 13°C 10°C
CLUJ 7°C 11°C
CONSTANTA 16°C 16°C
CRAIOVA 12°C 13°C
BRASOV 10°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI