România va participa la Jocurile Francofoniei 2022, care vor avea loc Republica Democrată Congo. Ministerul Culturii anunță un nou termen de înscriere

19 august 2021, 18:30

Jocurile Francofoniei 2022 vor avea loc în Republica Democrată Congo, iar România va fi acolo. Până atunci, țara noastră caută cei mai buni artiști care să ne reprezinte, fie ei și români din diaspora.

Ministerul Culturii anunță un nou termen de înscriere pentru cei care vor să participe la Jocurile Francofoniei de anul viitor. Televiziunea Română este partener al evenimentului.

Demeter Andras, secretar de stat în Ministerul Culturii: “15 septembrie este termenul limită, ultimul termen, pentru că după aceea trebuie neapărat să comprimăm totul astfel încât pe 29 septembrie să putem avea rezultatele selecției naționale. Disciplinele pe cultură sunt, în principal, axate pe artele frumoase, pictura, sculptura, fotografia și pe artele spectacolului, începând de la literatură până la cântec. Condițiile sunt relativ simple: vârstă între 18 și 35 de ani, cunoașterea limbii franceze atunci când disciplina respectivă presupune o exprimare verbală în limba franceza și să aibă cetățenie română. Toate informațiile se găsesc pe site-ul cultura.ro”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite