România – Spania 1-2, în preliminariile Euro 2020. Tricolorii întâlnesc duminică selecţionata din Malta

România – Spania 1-2 în preliminariile Euro 2020
România – Spania 1-2 în preliminariile Euro 2020
6 septembrie 2019, 11:03

Duelul cu Spania din preliminariile Euro 2020 a fost unul dificil pentru tricolori. Ibericii au atacat încă din start pe Arena Naţională, au avut prima ocazie după mai puţin de un minut, prin Paco Alcacer, dar Tătăruşanu a fost la post. Cinci minute mai târziu, portarul nostru s-a descurcat iarăşi în faţa aceluiaşi Alcacer. Presiunea spaniolilor a crescut, dar Tătăruşanu a continuat să facă minuni şi în faţa lui Ramos în minutul 11, apoi Jordi Alba, două minute mai târziu. După o jumătate de oră, arbitrul german Aytekin a dat penalty pentru oaspeţi la intervenţia lui Deac asupra lui Ceballos şi Ramos a deschis scorul de la punctul cu var. Tătăruşanu a mai intervenit o dată salvator în minutul 35, la şutul lui Rodrigo, iar un minut mai târziu din nou în faţa lui Alcacer, astfel că a rămas doar 0-1 la pauză.

Scorul a devenit mai conform cu realitatea din teren în debutul părţii secunde, când, servit de Jordi Alba, Paco Alcacer a făcut 0-2. Contra l-a aruncat în luptă pe Andone, şi, ai noştri au mai echilibrat jocul. După o oră, Benzar a centrat de pe dreapta, Puşcaş a retrimis în faţa porţii şi proaspătul atacant al lui Galatasaray a redus din diferenţă.

Mai mult, însă, nu s-a putut, chiar dacă oaspeţii au jucat ultimele minute în zece, Llorente fiind eliminat pentru faultul ca ultim apărător asupra lui Puşcaş, scăpat pe contraatac, şi chiar dacă acelaşi Puşcaş a fost de două ori aproape de egalare în timpul suplimentar, dar Kepa a salvat şi a rămas România- Spania 1-2, un scor rezonabil judecând după raportul ocaziilor în favoarea puternicei echipe iberice.

În continuarea preliminariilor Euro 2020, tricolorii primesc duminică, la Ploieşti, vizita selecţionatei din Malta.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

VIDEO. Un fotbalist a murit după ce a fost lovit de fulger pe teren