România, cu linia a doua de jucătoare, în meciul de Cupa Federației cu Rusia. Tricolorele vor fi susținute din tribune și de Miki Buzărnescu, operată la umăr

7 februarie 2020, 10:02

La mai bine de un an şi jumătate după ce a ratat victoria carierei cu Agnieszka Radwanska, fost număr 2 mondial, în faţa căreia a irosit 6 mingi de meci în primul tur de la Wimbledon, Gabriela Ruse debutează în Cupa Federaţiei. Chiar dacă este cu 8 locuri mai slab clasată decât Irina Bara, Ruse a fost titularizată să se bată cu liderul Rusiei, Ekaterina Alexandrova, în primul meci al barajului cu Rusia.

Pentru prima dată numărul 1 în echipa României şi singura dintre tricolore plasată în Top 100 WTA, Ana Bogdan o întâlneşte în a doua partidă a zilei inaugurale pe Veronika Kudermetova, ocupanta poziţiei 38 în ierarhia mondială.

La dublu, Raluca Olaru va face pereche cu Irina Bara în cazul unui posibil meci 5 decisiv, pentru care Rusia le-a desemnat, momentan, pe Blinkova şi Kalinskaia.

Româncele au făcut senzaţie când au apărut îmbrăcate în negru dar fiecare având rochie personalizată, la dineul de dinaintea confruntării. Operată la umăr si absentă din echipă, Mihaela Buzărnescu merge la Cluj ca să facă galerie.

„Sper că o şansă cât mai bună. Îmi doresc tare mult să câştigăm şi să pot face parte din echipă în aprilie, în Budapesta. Am înţeles că nu vor veni primele două jucătoare ale Rusiei şi atunci, bineînţeles, şansele noastre sunt mai mari”, a declarat Miki.

Rusia a sosit în România fără jucătoarele sale 2 şi 3 din WTA, Pavlyuchenkova și Kuznetsova.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă