România, casă pentru străinii surprinși de pandemie. Poveștile a trei americani nevoiți să-și prelungească șederea după suspendarea zborurilor

31 mai 2020, 22:23

Kerron Johnson, baschetbalist la Universitatea Cluj ducea o viață normală în România unde se mutase alături de Kota, câinele său.

După debutul pandemiei, Kerron nu s-a mai putut întoarce în SUA pentru că liniile aeriene nu au mai permis accesul animalelor de companie la bord. Acum, tânărul de 29 de ani încearcă să ajungă acasă unde îl ateaptă soția însărcinată în opt luni. Pentru moment, câinele va rămâne în Cluj la niște prieteni.

Cu gândul la familia de acasă sportivul urmărește știrile din Statele Unite și este la curent cu revoltele declanșate după moartea unui afro-american.

Alți doi americani, Jamie și Sandra, au venit în vacanță în România, în noiembrie anul trecut. Pandemia de coronavirus i-a blocat aici, așa că și-au prelungit șederea. Și ei sunt îngroziți de violențele declanșate peste ocean.

După vacanța prelungită în țara noastră, timp în care au descoperit ceea ce ei numesc comoara ascunsă a Europei, cei doi americani au în plan să viziteze și Bulgaria.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă