România, ca un patinoar. Mașinile au înghețat bocnă, pietonii au „patinat” fără voie pe trotuare

25 ianuarie 2019, 18:43

După zece ore în care ploaia înghețată a lovit sudul României, șoferii s-au trezit dimineață cu mașinile bocnă.

Probleme au avut și pietonii, pe trotuarele care semănau mai degrabă a patinoare. Mulți au alunecat și au ajuns la spitale, cu fracturi sau entorse.

În ultimele două zile, medicii de la Ortopedie au muncit fără pauză.

În Galați, poleiul a făcut victime. Pentru a doua zi consecutiv, medicii din secțiile de Ortopedie au lucrat la foc continuu. Au avut de îngrijit 300 de pacienți în ultimele 24 de ore.

Dacă bulevardele din Capitală au fost curățate și mașinile au circulat bine, în schimb, tramvaiele și troleibuzele au avut probleme din cauza gheții depuse pe liniile de contact. În Sectorul 6, un tramvai a deraiat dimineață. Blocaje au fost și pe unele linii din Sectorul 3. Iar Autostrada Soarelui a fost închisă până la prânz, între București și Drajna Nouă.

Pe Aeroportul Otopeni aeronavele au avut întârzieri de zeci de minute din cauza operațiunilor de degivrare. Iar unele au plecat chiar și cu patru ore mai târziu decât era programat. Probleme au fost și pe căile ferate. Dimineață, trenul București Arad a fost oprit în stația Pietrele Albe, din cauza unei alunecări de teren care a afectat linia. Iar în Cavnic, județul Maramureș, acoperișul unei case a cedat, însă nu din cauza gheții, ci a stratului gros de zăpadă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă