Româncă sechestrată în Spania, salvată cu ajutorul polițiștilor din Buzău

22 august 2019, 18:56

Telefonul a sunat noaptea la Poliția din Buzău. Era vineri, puţin după ora 3.00, iar un bărbat care suna din Germania reclama că o tânără a fost răpită în Spania.

Trei minute a durat convorbirea. Polițistul și-a dat seama că e vorba de un caz real, iar un coleg a alertat imediat toate structurile de comandă.

Celula de criză creată la IPJ Buzău a transmis cazul ofițerului de legătură din Spania și apoi a fost anunțată și Garda Civilă spaniolă care a început cercetările în teren.

În 6 ore a fost identificat locul în care era ținută tânăra: un apartament din localitatea Monzon. Polițiștii spanioli au obținut mandat de percheziție și au pătruns în apartamentul marocanilor.

În locuința respectivă polițiștii spanioli au găsit droguri și actele tinerei care din Buzău.

Femeia a fost internată într-un centru de protecție împotriva violenței, după care autoritățile au anunțat și familia.

Mama femeii povestește că nu a mai auzit vocea fiicei ei de 4 luni. Atunci o sunase ultima oară din Spania. A crezut că tânăra, care plecase de acasă să își facă un rost, muncește și nu are timp să o sune. Când a aflat că a fost răpită și sechestrată a izbucnit în lacrimi.

Bărbatul bănuit că a sechestrat-o pe tânăra din Buzău au fost audiat de poliția din Spania. Autoritățile au decis să-l cerceteze în stare de libertate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă