Roland Garros: Sorana Cîrstea s-a accidentat la meciul de dublu și s-a retras, Mergea și Qureshi au fost eliminați în primul tur

31 mai 2017, 20:26

Conduse cu 5-1 de perechea Sanchez/Klepac, Sorana  Cîrstea și Donna Vekic au recuperat cinci ghemuri la rând, ca să ia primul set cu un tie-break adjudecat la 2.

Chinuită de dureri la umărul drept, operat în trecut, Cîrstea a cerut, în mai multe rânduri, intervenția fizioterapeutului pentru ca, alături de logodnica lui Wawrinka, să cedeze a doua manșă, iar apoi, după șase ghemuri pierdute la rând, să abandoneze, la 1-4, în setul „decisiv”.

La simplu, Sorana Cîrstea s-a calificat marți în turul 2 al turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o pe chinezoaica Shuan Peng cu 6-3, 6-1, după 59 minute de joc. În turul 2 va juca cu numărul 23 WTA, Carla Suarez Navarro.

În timp ce pe terenul 10 Cîrstea se retrăgea accidentată, pe terenul 15, Mergea și Qureshi cedau setul inaugural la 3 în fața lui Verdasco și Zimonjic.

În ciuda revenirii de la 1-3 la 4-3 în manșa secundă, Mergea pierde 415 puncte la Roland Garros, după înfrângerea suferită în urma tie-break-ului câștigat la 2 de Verdasco și Zimonijc. Românul riscă să pice din Top 30 mondial de „dublu”, pentru prima oară în ultimii 3 ani.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite