Risipa alimentară rămâne o problemă globală, chiar și în contextul pandemiei, când economia este tot mai fragilă

Fructe, legume, mezeluri și alte prouse perisabile. Sunt cel mai des aruncate la coșul de gunoi de către români. Din diverse motive. Așa se face că risipa alimentară rămâne o problemă globală, chiar și în contextul pandemiei, când economia este tot mai fragilă. Medicii și retailerii din industria alimentară vin cu soluții care să descurajeze astfel de practici.

30 Septembrie 2021, 17:04 (actualizat 30 Septembrie 2021, 19:41) |
Trimite un comentariu


sau conectează-te prin Facebook

Televiziunea Română respectă noile norme impuse de Uniunea Europeană cu privire la protejarea datelor. Postarea unui comentariu la articolele de pe site-urile TVR presupune declararea numelui si email-ului dumneavoastră. Aceste date au ca scop strict identificarea sursei comentariului. Ele nu vor fi procesate sau transmise unor terţi în alt scop decât cel declarat. Vezi şi "Politica de Confidenţialitate" care descrie modul în care colectăm, folosim şi partajăm informaţiile dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile online TVR şi modul în care colaborăm cu platforme sociale.
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 3°C 1°C
IASI 1°C -3°C
CLUJ -3°C -2°C
CONSTANTA 2°C 0°C
CRAIOVA 1°C 1°C
BRASOV -3°C -3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI