BRILLIANT | Interviu cu “părinții” proiectului „Grivița 53”, Chris Simion-Mercurian și Tiberiu Mercurian. Promisiunile sunt ca prima piesă în noul teatru să se joace în aprilie 2024

5 aprilie 2023, 15:07

Parcurgem împreună o poveste despre reușita proiectului „Grivița 53”, artă, teatru și boală, pe alocuri cu pasaje autobiografice unde nu există mărginire, nici negare, ci doar un mod admirabil de a trăi.

După o campanie de aproape 7 ani, după multe piedici şi dificultăţi depăşite, regizoarea Chris Simion-Mercurian îşi vede visul împlinit: la începutul acestei primăveri s-a pus prima cărămidă pentru construirea Teatrului Independent „Griviţa 53”. În 2016, Chris vindea casa bunicii sale, pentru a cumpăra o alta în Bucureşti, pe Calea Griviţei, unde visa să ridice un teatru independent. Nu a renunţat, în ciuda obstacolelor, a birocraţiei şi a faptului că, între acest interval, a luptat şi a învins cancerul. I s-au alăturat personalităţi şi oameni simpli, care au cumpărat mărţişoare şi cărămizi pentru a strânge fondurile necesare. Iar promisiunile sunt ca prima piesă în noul teatru să se joace în aprilie 2024.

Interviurile „Brilliant” fac cunoscute telespectatorilor inițiative, platforme și antreprenori români din domenii cât mai variate: IT, medicină, sport, turism, agricultură organică, ecologie, comerț online, învățământ la distanță, asistență socială, asistență pentru problemele diasporei românești, voluntariat, arte (teatru, muzică, dans, artă, film, literatură), inițiative pan-europene în cadrul cărora România e un actor important, dar și multe altele al căror unic numitor comun este curajul de a fi tu însuți, de a-ți prețui visurile și de a le pune în practică, spre binele tău și al societății.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite