Rihanna nu a fost plătită pentru spectacolul de la pauza Super Bowl

Rihanna
Rihanna
15 februarie 2023, 14:58

Cunoscuta solistă Rihanna, însărcinată cu al doilea copil, a întreţinut atmosfera în pauza celei de-a 57-a ediţii a Super Bowl-ului, în cadrul unui spectacol care s-a ridicat la nivelul aşteptărilor.

Ulterior, artista originară din Barbados, care a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea său copil, a fost ridicată la înălţime pentru finalul spectacolului, pe ritmurile hit-ului „Diamonds in the Sky”.

În vârstă de 34 de ani, Rihanna are un copil în vârstă de 9 luni cu partenerul ei, rapperul A$AP Rocky.

Artiștii aleși să concerteze la pauza Super Bowl acceptă să o facă fără bani, asta pentru că expunerea este una uriașă, date fiind și cifrele de mai sus. Astfel, beneficiile pentru Rihanna vor veni, însă nu din partea organizatorilor, ci din partea oamenilor care au urmărit evenimentul. Conform sursei citate, Lady Gaga, care a concertat în 2017, a cunoscut o creștere de 1.000 la sută în vânzarea albumelor după prezența la Super Bowl.

Mai mult, având în vedere că evenimentul este urmărit la o scară atât de largă, costul pentru expunerea de reclame este uriaș. Cu toate acestea, un moment din spectacolul Rihannei a devenit viral atunci când artista a expus un produs de înfrumusețare al brandului său în timpul concertului, făcându-și astfel o reclamă gratuită.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite