URAGANUL MARIA. Ricky Martin este disperat. Fratele său, dispărut în Puerto Rico. Apel emoţionant al artistului. FOTO cu fratele dispărut

28 septembrie 2017, 08:39

Celebrul cântăret a dezvăluit pe Instagram că nu reuşeşte de câteva zile să ia legătura cu fratele lui, aflat în Puerto Rico, insula grav afectată de trecerea uraganului Maria.

Artistul a postat mai multe mesaje pe Instagram, inclusiv un video în care cere ajutorul fanilor săi.

“Sunt frustrat, nu am mai putut vorbi cu fratele meu, nu ştiu unde este. Şi ştiu că nu este singurul care are astfel de probleme. Sunt mulţi oameni care trăiesc în alte ţări, sau chiar pe insula, care nu au mai putut vorbi cu familile lor din cauzaproblemelor c u telecomunicaţiile. Însă vreau să va spun că sunt fericit şi recunoscător pentru toată dragostea pe care am primit-o pe YouCaring  – site-ul unde cântăreţul a pus bazele unui fond de ajutorare a victimelor din Puerto Rico. Ne-am atins obiectivul, însă este nevoie de mult mai mult pentru că sunt multe lucruri de făcut. Încă mai avem nevoie de ajutor. Un dolar pe care îl donaţi este un dolar pe care îl donăm victimelor”, spune artistul.

Clipul nu se rezumă doar la dispariţia fratelului său, Martin lansând un apel pentru ajutorarea tuturor celor afectati de această catastrofă naturală.

Iată cum arată Eric, fratele artistului

(w620) poza2

Eric este antrenor de fitness. Acesta practică şi culturismul şi participă la diverse competiţii în domeniu.

(w620) foto3

Eric participă la diverse competiţii sportive şi a fost Mister Puerto Rico.

(w620) foto 4

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite