Revista Time a ales Personalitățile Anului 2020: Joe Biden și Kamala Harris. „Pentru schimbarea poveștii americane, pentru că au arătat că forțele empatiei sunt mai mari decât furia divizării"

Președintele ales al SUA, Joe Biden, și coechipiera sa Kamala Harris, au fost au fost desemnați personalitățile anului de către revista Time.

11 Decembrie 2020, 08:35 (actualizat 11 Decembrie 2020, 08:53) |
Joe Biden și Kamala Harris / FOTO: https://time.com/
Joe Biden și Kamala Harris
Revista Time - Personalitățile anului 2020

„Biletul Biden-Harris reprezintă ceva istoric”, a postat Time pe Twitter. Perechea democrată a învins alți trei finaliști: lucrătorii din domeniul sănătății alături de dr. Anthony Fauci, mișcarea pentru justiție rasială, precum și pe președintele Donald Trump, care a pierdut cursa pentru Casa Albă.

(w400) Revista Ti

„Pentru schimbarea poveștii americane, pentru că au arătat că forțele empatiei sunt mai mari decât furia divizării, pentru că au împărtășit o viziune a vindecării într-o lume îndurerată, Joe Biden și Kamala Harris personalităție anului 2020 în Time”, a scris redactorul șef al revistei, Edward Felsenthal.

Este pentru prima dată când, pe lângă președintele american drept personalitatea anului, este ales și vicepreședintele.

La un de când a fost aleasă cea mai tânără personalitate a anului, activista de mediu Greta Thunberg, anul acesta, Time alege un decan de vârstă - președintele ales al SUA are 78 de ani.

Biden și Harris nu au făcut comentarii publice cu privire la anunț.

În fiecare an, Time alege o persoană, un grup, o idee sau un obiect care, în bine sau în rău, a avut cel mai mare impact asupra evenimentelor pe parcursul ultimelor 12 luni.

Time alege cea mai influentă persoană încă din anul 1927.

 

 

Sursa: Mediafax

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ALEGERI PREZIDENŢIALE SUA
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 12°C 14°C
IASI 15°C 15°C
CLUJ 12°C 13°C
CONSTANTA 12°C 13°C
CRAIOVA 12°C 16°C
BRASOV 12°C 11°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI