Revista Time a ales Personalitățile Anului 2020: Joe Biden și Kamala Harris. „Pentru schimbarea poveștii americane, pentru că au arătat că forțele empatiei sunt mai mari decât furia divizării”

11 decembrie 2020, 08:35

„Biletul Biden-Harris reprezintă ceva istoric”, a postat Time pe Twitter. Perechea democrată a învins alți trei finaliști: lucrătorii din domeniul sănătății alături de dr. Anthony Fauci, mișcarea pentru justiție rasială, precum și pe președintele Donald Trump, care a pierdut cursa pentru Casa Albă.

(w400) Revista Ti

„Pentru schimbarea poveștii americane, pentru că au arătat că forțele empatiei sunt mai mari decât furia divizării, pentru că au împărtășit o viziune a vindecării într-o lume îndurerată, Joe Biden și Kamala Harris personalităție anului 2020 în Time”, a scris redactorul șef al revistei, Edward Felsenthal.

Este pentru prima dată când, pe lângă președintele american drept personalitatea anului, este ales și vicepreședintele.

La un de când a fost aleasă cea mai tânără personalitate a anului, activista de mediu Greta Thunberg, anul acesta, Time alege un decan de vârstă – președintele ales al SUA are 78 de ani.

Biden și Harris nu au făcut comentarii publice cu privire la anunț.

În fiecare an, Time alege o persoană, un grup, o idee sau un obiect care, în bine sau în rău, a avut cel mai mare impact asupra evenimentelor pe parcursul ultimelor 12 luni.

Time alege cea mai influentă persoană încă din anul 1927.

 

 

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite