Revista presei internaționale. Primul voluntar american a fost injectat. CBS anunță că a început testarea vaccinului anticoronavirus

6 mai 2020, 21:51

CBS anunță că a început testarea vaccinului produs de un laborator american în colaborare cu Germania. Primul voluntar american a fost injectat cu serul care ar putea salva vieți.

În total, sunt 360 de persoane sănătoase care s-au oferit să participe la acest proiect. Este doar începutul încercării de a opri pandemia, spun specialiștii care sunt optimiști cu privire la obținerea unui vaccin până în toamnă.

Experții de la institutul israelian pentru cercetări biologice anunță că au găsit un anticorp care neutralizează SARS-COV-2. Jerusalem post scrie că produsul a fost testat cu succes pe cea mai agresivă formă de Covid-19.

Cotidianul spaniol Vanguardia anunță că în peninsula iberică va crește capacitatea de diagnosticare, grație unui nou tip de test care analizează direct secvențele ARN găsite în probele recoltate.

Ziarul slovak Dennik scrie despre neconstituționalitatea decizie de a închide granițele țării acum două luni, ca măsură de prevenire a răspândirii Covid 19.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite