Revista presei internaționale. În Belarus spitalele sunt copleșite de numărul mare de bolnavi, președintele Putin a amânat „Parada Victoriei”, iar în SUA, fiscul american a făcut o gafă care va intra în istorie

17 aprilie 2020, 20:57

Belarus

Situație dramatică în Belarus, unde președintele Lukasenco numește pandemia „psihoza colectivă”. Organizațiile umanitare caută să strângă fonduri pentru a dota spitalele copleșite de numărul mare de bolnavi. Reprezentanții ONG-urilor spun că în nord-estul țării situația este critică. Printre bolnavii în stare foarte gravă sunt și cadre medicale.

Rusia

Parada Victoriei, care ar fi trebuit să aibă loc pe 9 mai la Moscova, a fost amânată. Anunțul a fost făcut chiar de președintele rus Vladimir Putin care a promis că cei 75 de ani de la victoria asupra fasciștilor vor fi sărbătoriți anul acesta.

SUA

Celebrul fisc american a făcut o gafă care va intra în istorie, scrie New York Post. Coplesiți, probabil de numărul mare de solicitări, funcționarii au trimis banii pentru ajutor social în conturi greșite. Beneficiarii, care s-au plâns mai întâi pe rețelele de socializare, au rămas fără nici un ban de sărbătorile pascale. Administrația financiară încearcă să rezolve această problemă în cel mai scurt timp.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite