Revista presei internaționale: Germania vrea să testeze toți elevii. Madonna a avut COVID-19 dar nu a știut. La cină în seră sau restaurantul viitorului

7 mai 2020, 21:57

În Marea Britanie, numărul persoanelor care au murit de COVID 19 a depășit 30 de mii, scrie The Independent. Ziarul britanic adaugă faptul că mănușile chirurgicale cumpărate din Turcia sunt de nefolosit pentru că nu întrunesc standardele de protecție.

În timp ce societatea germană este divizată în privința ridicării totale a carantinei, medicii iau în calcul testarea tuturor elevilor și studenților odată cu redeschiderea școlilor. Medicii spun că există posibilitatea ca aproximativ 60 de mii de studenți să fie infectați și asimptomatici.

Pop starul american Madonna mărturisește că s-a îmbolnăvit de COVID 19 acum două luni, când era în turneu în Franța. Atunci a crezut că are o simplă gripă, dar testul pentru anticorpi a demonstrat că Madonna a avut o formă mai ușoară a bolii.

Daily Mail, care preia un articol din presa olandeză, prezintă restaurantul viitorului. În Amsterdam, proprietarul unui local a ridicat mici sere în care nu încap mai mult de 3 persoane. Chelnerii au vizetă și iau comanda de la o distanță de cel puțin un metru și jumătate de client.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite