Revelion la Biblioteca Națională. Ministrul Culturii a anunțat rezultatele controlului. „Putem reproșa un management defectuos conducerii”

23 ianuarie 2020, 14:56

Arată concluziile controlului efectuat de corpului de control al Ministerului Culturii. Raportul verificărilor arată faptul că  organizatorul evenimentului nu a respectat clauzele contractului.

Ministerul Culturii va stabili ce sancțiuni vor fi aplicate dar câți bani va trebui sa plătească în plus organizatorul evenimentului pentru depășirea cu 4 ore a duratei petrecerii.

Pe viitor evenimentele organizate aici vor avea criterii stricte precum numărul de decibeli și dimensiunea scenei amplasate.

Putem reproșa un management defectuos conducerii instituției Bibliotecii Naționale a României. Organizatorul nu și-a respectat clauzele contractuale, iar managementul Bibliotecii Naționale a României nu a verificat desfășurarea evenimentului pentru remedierea de urgență a abaterilor constatate de către Corpul de Control. Am dispus modificarea și completarea ordinului de ministru. Trebuie respectate câteva criterii. Eu v-aș exemplifica tema evenimentului, desfășurătorul pe ore, pe tipul de acțiuni, tipul de public, public țintă logistica implicată, a anunțat ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite