Revelion în restaurante de 5 stele, cu preparate rafinate

Fois gras cu dulceață de cireșe amare, scoici saint jacques cu textură de ciuperci și choux a la creme cu umplutură de fistic. Sunt doar câteva dintre delicatesele pe care chefii din restaurantele exclusiviste le-au pregătit pentru masa din această seară.

31 Decembrie 2018, 19:40 (actualizat 31 Decembrie 2018, 20:36) |
Revelion în restaurante de 5 stele
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Doar câteva ore ne mai despart de noul an, iar în restaurantele exclusiviste din Capitală s-au făcut toată ziua pregătiri.

După masa de Crăciun încărcată cu preparate tradiționale, nu tocmai dietetice, cei mai buni bucătari ne recomandă pentru această seară un meniu ușor, cu preparate deosebite. Și cum astfel de bunătăți nu se fac prea ușor, în bucătăriile restaurantelor pregătirile au început încă de la prima oră a dimineții.

Chef Radu Ionescu a stat toată ziua în bucătăria restaurantului pe care l-a deschis recent, după o experiență de 7 ani la Londra.

A pregătit și un meniu special, ajutat de bunica lui.

Desertul pentru petrecerea dintre ani este unul în ton cu celelalte bunătăți din meniu - un choux cu un creme patissiere pe bază de fistic.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SOCIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 12°C 13°C
IASI 12°C 9°C
CLUJ 8°C 5°C
CONSTANTA 13°C 13°C
CRAIOVA 10°C 11°C
BRASOV 7°C 5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI