Revelion în Parcul Titan. Petrecerea începe la ora 22.00

Parcul Titan
Parcul Titan
29 decembrie 2021, 10:29

Potrivit unui comunicat de presă, sub genericul „Sperăm, visăm, zâmbim!„, pe scena amplasată în apropierea statuii Calul Titanilor (acces din bd. Liviu Rebreanu), programul artistic debutează la ora 22:00, cu DJ-ul şi producătorul muzical Manuel Riva, artist prezent în clasamentele Billboard internaţionale, unul dintre artiştii nominalizaţi la Europe Music Awards, ca „Best Romanian Act„.

Recitalurile artiştilor Puya şi Carla’s Dreams vor fi urmate, la miezul nopţii, de un show multimedia, cu o durată de 30 de minute, cu vizibilitate din mai multe locuri din jurul lacului IOR.

Cinci elemente diferite vor fi combinate, însă vedeta se anunţă spectacolul de artificii, a cărui dinamică va fi completată de lumini, lasere, flăcări şi videoproiecţie, într-un show care, la final de an, traversează meridianele, schimbă registrele, alternează temele muzicale, cu o dinamică specială şi un obiectiv bine definit: satisfacţia privitorului, emoţia spectatorului. Evenimentul a fost conceput astfel încât să fim împreună, însă în condiţii de siguranţă sanitară, specifice perioadei pe care o traversăm”, arată Primăria Sectorului 3.

Purtarea măştii de protecţie şi păstrarea distanţei sunt obligatorii pe toată durata evenimentului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite