Reuniunea interparlamentară privind Politicile Agricole Comune

La Palatul Parlamentului, are loc, marți și miercuri, Reuniunea Interparlamentară privind politicile agricole comune și a politicii de coeziune.

19 Martie 2019, 09:19 (actualizat 19 Martie 2019, 11:07) Știrile TVR |
Reuniune interparlamentară
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

În prima zi a evenimentului vor susține discursuri președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu și vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache.

De asemenea, va avea o prezentare și ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Potrivit unui comunicat al Camerei Deputaţilor, evenimentul va reprezenta o oportunitate pentru schimbul de opinii cu membri ai parlamentelor naţionale din Uniunea Europeană privind resursele bugetare pe care se va baza viitoarea Politică Agricolă Comună şi modul lor de alocare, nivelul de punere în aplicare în Europa a noilor tehnologii utilizate în agricultură, cât şi viitorul strategiilor macro-regionale. De asemenea, pe ordinea de zi vor figura dezbateri privind sprijinul acordat micilor fermieri.

Preşedintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a Camerei Deputaţilor, Alexandru Stănescu, va modera mai multe sesiuni de lucru din cadrul programului şi va prezenta concluziile reuniunii.

De asemenea, moderatori ai sesiunilor de dezbateri vor fi preşedintele Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului a Camerei Deputaţilor, Florin Roman, şi vicepreşedintele Comisiei pentru agricultură, industrie alimentară şi dezvoltare rurală a Senatului, Tanczos Barna.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ROMANIA2019EU
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 2°C 1°C
IASI 2°C 2°C
CLUJ 3°C 2°C
CONSTANTA 9°C 4°C
CRAIOVA 2°C 2°C
BRASOV 2°C 0°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI