Restricţii de trafic în week-end, în Capitală. Evenimente cultural-artistice, în zonele Bulevardul Unirii, Piaţa Domenii, pe Şoseaua Kiseleff şi Calea Victoriei

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă restricţii de trafic în weekend în zonele Bulevardul Unirii şi Piaţa Domenii şi pe Şoseaua Kiseleff şi Calea Victoriei, unde vor avea loc mai multe evenimente cultural-artistice.

16 Iulie 2022, 07:46 (actualizat 16 Iulie 2022, 07:53) Știrile TVR |
Infotrafic, circulație rutieră / FOTO: Autor: ALEX MICSIK / AGERPRES FOTO Credit: AGERPRES/FOTO, foto.agerpres.ro

În zilele de 16 - 17 iulie, între orele 10,00 - 21,00, PROEDUS - Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive al Municipiului Bucureşti, va organiza un eveniment cultural-artistic în cadrul proiectului "Străzi Deschise - Bucureşti, Promenadă Urbană" pe Strada Alexandru Constantinescu, pe segmentul de drum cuprins între Piaţa Domenii şi Strada Cpt. Nicolae Drossu, fără afectarea traficului in intersecţii.

În acest context, se va restricţiona circulaţia autovehiculelor, începând cu fiecare zi de vineri, ora 22,00, până în fiecare zi de luni, ora 04,00, informează Brigada Rutieră.

Totodată, pe 16 şi 17 iulie, pe Şoseaua Kiseleff, pe segmentul cuprins între Strada Arh. Ion Mincu şi Strada Monetăriei, şi pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Piaţa Victoriei până la intersecţia cu Splaiul Independenţei, fără afectarea traficului rutier în intersecţii, sunt organizate activităţi în cadrul proiectului "Străzi Deschise - Bucureşti, Promenadă Urbană", în perioada sâmbătă, ora 09,00 - duminică, ora 22,00.

În zilele de sâmbătă şi duminică, în perioada 14 mai - 2 octombrie, se desfăşoară evenimentul cultural "Simfonia Apei" în Piaţa Unirii - Fântâni Unirii, iar pentru buna sa desfăşurare se va restricţiona traficul rutier, gradual, în funcţie de numărul de persoane, pe Bulevardul Unirii, segmentul cuprins între Bulevardul I.C. Brătianu şi Bulevardul Regina Maria (zona fântâni), între orele 21,15 - 22,40, în luna iulie.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentelor, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere, să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun.

Sursa: Agerpres

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CRAWL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 1°C 4°C
IASI 2°C 4°C
CLUJ 2°C 2°C
CONSTANTA 3°C 4°C
CRAIOVA 2°C 8°C
BRASOV -1°C 1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI