Restricții în zona „Târgului de Crăciun” din Capitală, începând de vineri până pe 26 decembrie

Traficul rutier va fi restricționat, începând de vineri până pe 26 decembrie, în zona „Târgului de Crăciun”, organizat în Piața Constituției, polițiștii amplasând în zonă trei treceri pentru pietoni temporare, anunță Brigada de Poliție a Capitalei.

19 Decembrie 2019, 09:55 (actualizat 19 Decembrie 2019, 09:58) Știrile TVR |
Restricții în zona „Târgului de Crăciun” din Capitală

„Pentru buna desfășurare a evenimentelor, se va restricționa traficul rutier în zilele de 20-26 decembrie 2019, între orele 16.00 – 02.00, pe Bd. Unirii, perimetrul cuprins între Bulevardul I. C. Brătianu și Piața Constituției (inclusiv cele două bretele adiacente acesteia) și pe Bulevardul Libertății, segmentul de drum cuprins între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunile Unite, fără a obtura intrările principale în Palatul Parlamentului”, conform sursei citate.

Brigada Rutieră anunță și faptul că se vor amplasa trei treceri pentru pietoni temporare, în perioada 28 noiembrie 2019 – 26 decembrie 2019, în zona Pieței Constituției și anume: două treceri pe breteaua care accede către aceasta dinspre Calea 13 Septembrie în zona Ministerului Mediului, iar cealaltă pe breteaua dinspre Bulevardul Unirii, latura aferentă Ministerului de Finanțe.

În acest sens, polițiștii recomandă câteva rute ocolitoare :

- Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Regina Maria;

- Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Naţiunile Unite – Spl. Independenţei;

- Calea Călăraşilor – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor;

- Bd. Unirii – Spl. Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii – Calea 13 Septembrie.

Brigada Rutieră recomandă conducătorilor auto să evite deplasarea în zonă în perioada menţionată, să respecte semnalele polițiștilor rutieri şi semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonă.

„Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi”, conchide sursa menționată.

Sursa: Mediafax

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 3°C -1°C
IASI 0°C 0°C
CLUJ -3°C -1°C
CONSTANTA -1°C -1°C
CRAIOVA 0°C 0°C
BRASOV -6°C -4°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI