Restricții de circulație în Capitală, cu ocazia ceremoniilor dedicate Zilei Aviației Române

19 iulie 2017, 12:25

Primele care au survolat statuia aviatorilor au fost două avioane F-16,  intrate recent în dotarea forțelor aeriene române. Au fost urmate de MIG-urile 21 Lancer, de C27 Spartan și C130 Hercules. Ministerul de Interne și SRI au trimis câteva elicoptere de transport. În total, din formație au făcut parte 38 de aparate de zbor.

Mâine, ceremoniile de la Statuia Aviatorilor vor începe la ora 10. Poliția rutieră a anunțat că circulația pe bulevardul aviatorilor între Piața Victoriei și Piața Charles de Gaulle va fi oprită de la 9:30 și până la 11.30.

Circulația rutieră va fi restricționată, joi, pe mai multe artere din Capitală, pentru buna desfășurare a unei ceremonii militare și religioase care va avea loc la Monumentul Eroilor Aerului, cu ocazia Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene.

Potrivit Brigăzii Rutiere București, joi, în intervalul orar 9,30 — 11,30, vor fi impuse restricții pe următoarele artere:

* Bd. Aviatorilor, pe ambele sensuri de circulație, între Piața Victoriei și Piața Charles de Gaulle;

* Aleea Modrogan și Aleea Alexandru;

* str. Arhitect Ion Mincu, pe ambele sensuri de circulație, între șos. Kiseleff și bd. Aviatorilor;

* str. Aviator Gheorghe Demetriade, pe ambele sensuri de circulație, între str. Emil Pangratti și bd. Aviatorilor.

Conducătorilor auto care intenționează să tranziteze zona pe timpul restricțiilor le este recomandat să folosească următoarele rute ocolitoare:

* Piața Charles de Gaulle — Cal. Dorobanților — bd. Iancu de Hunedoara — Piața Victoriei

* Piața Charles de Gaulle — bd. Mareșal C-tin. Prezan — șos. Kiseleff — str. Arh. Ion Mincu — bd. Ion Mihalache

* Piața Universității — Piața Romană — Cal. Dorobanților — Piața Charles de Gaulle

* Piața Universității — Piața Romană — Piața Victoriei — bd. Ion Mihalache — bd. Al. Averescu — bd. Mărăști — Piața Presei Libere.

Brigada Rutieră București solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenție, să utilizeze rutele ocolitoare și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic, pentru devierea acestuia.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite