#RespectCelorDinLiniaIntai | Voluntari și preoți le-au dus alimente, pască și lumânări oamenilor din cătunele izolate

Un mulțumesc spus din suflet se cuvine în această seară pentru preoții și voluntarii care au împărțit alimente, pască și lumânări pentru noaptea Învierii și Paște oamenilor din cătunele izolate. Acolo unde trăiesc persoane vârstnice la care cu greu ajunge cineva. Iar locuitorii din aceste zone i-au primit cu inima deschisă și cu recunoștință nu doar pentru ajutoarele aduse, ci și pentru vorbele bune.

18 Aprilie 2020, 21:40 |
Cei din cătunele izolate nu au fost uitați
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Oamenii din cătunele din Bistriță Năsăud nu au fost uitați. Au primit și anul acesta pasca sfințită. Preotul din sat le-a adus-o acasă.

La Piatra Fântânele, pasca a fost făcută de măicuțele de la mănăstire.

Oamenii din cătunele izolate sunt singuri și de Paști. Mai ales că nu pot merge la biserică. Un strop de bucurie în suflete le-au adus salvamontiștii din Olănești. Echipaţi cu viziere, măşti de protecţie şi mănuşi, au pornit pe drumurile de pământ și au ajuns în Gurguiata, la casele uitate de lume. Cu alimente și vorbe bune.

Toate alimentele oferite de salvamontiști au fost cumpărate cu bani strânși de la ei, din donații și de la primărie.

Anul acesta credincioșii vor asculta acasă slujba de Înviere, cu speranța că voluntarii ajunge și la ei cu lumina sfântă.

Televiziunea Română luminează Turnul TVR, în semn de preţuire pentru cei care dau primii piept cu noul tip de coronavirus. În fiecare seară, în Telejurnale, prezentăm secvenţe din munca lor, din viaţa lor. Sunt cadre medicale, poliţişti, militari, jandarmi, pompieri, voluntari. Fiecare merită un mare MULŢUMESC!

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #RESPECTCELORDINLINIAINTAI
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 13°C 15°C
IASI 12°C 14°C
CLUJ 12°C 12°C
CONSTANTA 12°C 13°C
CRAIOVA 11°C 12°C
BRASOV 12°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI