#RespectCelordDinLiniaÎntâi. Mesajele telespectatorilor au ajuns la eroii din linia întâi a luptei cu noul coronavirus

24 mai 2020, 20:06

Un simplu mulțumesc a reușit să unească și să construiască în aceste momente dificile un pod al gândurilor bune. Am făcut și facem împreună o reverență față de cei a căror uniformă de serviciu e văzută acum ca mantia unui supererou. Sunt oameni ca noi toți, însă grija lor, implicarea, determinarea și sacrificiul de care dau dovadă i-a transformat în eroii de lângă noi.

În ultimele două luni, mii de români le-au trimis mesaje de încurajare și de mulțumire cu ajutorul Știrilor TVR prin campania Respect celor din linia întâi. Astăzi, mesajele au ajuns la ei, iar momentul a fost unul emoționant.

Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Aici cadrele medicale au făcut minuni pentru pacienții infectați cu SARS COV-2. Numele șefului de secție Virgil Musta a trecut rapid granițele țării. El și toți membrii echipei și-au câștigat respectul și mulțumirea tuturor. L-am căutat pe doctorul Virgil Musta pentru a-i da mesajele pe care noi le-am primit de la dumneavoastră, telespectatorii. Sunt gânduri pe care ni le-ați transmis în cadrul campaniei #Respectcelordinliniaîntâi.

E week-end și cu toate acestea pe medicul Virgil Musta tot la spital îl găsim. Sunt mesaje pline de emoție și recunoștință care l-au impresionat pe medicul timișorean, hotărât să ducă la capăt această misiune, cu un final fericit.

Pe medicul Bogdan Oprița l-am găsit din nou la Unitatea de primiri urgențe a spitalului Floreasca. Au ajuns și la el mesajele telespectatorilor TVR. Medicii, asistenții și paramedicii SMURD au transportat în timpul pandemiei persoanele infectate cu noul coronavirus la spitalele care tratează doar COVID-19.

Gânduri bune și mulțumiri ne-au fost transmise în aceste grele săptămâni și pentru forțele de ordine care au făcut tot ce au putut să țină situația sub control. Polițiștii, jandarmii, pompierii s-au confruntat cu misiuni inedite, la care s-au adaptat din mers. Și pentru care au primit mesaje emoționante.

Colegul nostru Adelin Petrișor, unul dintre puținii jurnaliști care au reușit să filmeze în zonele cele mai afectate de noul coronavirus, a fost parte a acestei campanii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă