Respect Celor din Linia Întâi! Turnul TVR, luminat în semn de prețuire pentru cei care formează prima linie în lupta împotriva Covid-19

13 aprilie 2020, 07:37

Lupta cu noul virus înseamnă deja 812 cadre medicale infectate în România. Cele mai multe în Suceava, peste 400, iar locul al doilea este ocupat de București.

Iar, lista cu unitățile medicale unde sunt medici infectați cu COVID-19este lungă. Pentru mulți, acest 812 este poate doar o statistică, însă pentru colegii și familiile lor este o grea încercare și o perioadă extrem de dificilă și dureroasă. Sunt medicii, asistentele medicale, brancardierii.

Însă, în linia întâi de luptă sunt și polițiști, pompieri, militari, jandarmi care, zilnic, sunt la datorie ca nouă, celor de acasă, să ne fie bine.

Pentru sacrificiul lor, Televiziunea Română le mulțumește. Merită respectul nostru.

Imaginile le puteți vedea, în fiecare seară, la finalul telejurnalului principal dar și pe pagina de Facebook.

Proiectul este realizat în colaborare cu artistul Sergiu Doroftei, care s-a alăturat demersului din dorința de a-și exprima astfel și în mod personal recunoștința. Absolvent al Universității de Arte din București și fost angajat al TVR, Sergiu Doroftei este activ pe scena locală de artă contemporană, având o experiență de 15 ani în domeniul video.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite