A început festivalul Neversea: Polițiștii au ridicat șase țigări cu cannabis și mai multe pastile de ecstasy. 12 persoane au fost împiedicate de oamenii legii să participe la concerte

8 iulie 2022, 07:42

Cum este atmosfera în cea de-a doua seară a festivalului:

Redăm precizările Ministerului de Interne despre prima noapte a festivalului:

„12 persoane au fost oprite de structurile Ministerului Afacerilor Interne, de la a mai participa la eveniment.

În noaptea de 7 spre 8 iulie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, au constatat 5 infracțiuni de deținere de droguri, în vederea consumului propriu și au depistat 7 persoane, dintre care 3 cetățeni bulgari, 3 cetățeni români și 1 cetățean sârb.

De asemenea, au fost ridicate 2 țigări, care ar fi conținut cannabis, 5 comprimate ecstasy și o pungă transparentă, autosigilantă, care ar fi conținut substanță cristalină.

De asemenea, jandarmii din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au efectuat 4 constatări, de deținere de droguri, în vederea consumului propriu, la punctul de acces, fiind depistate 5 persoane, dintre care 2 cetățeni israelieni, care ar fi deținut 4 țigări cu cannabis, o pungă din plastic, care ar fi conținut substanță pulverulentă albă, o pungă transparentă autosigilantă, care ar fi conținut substanță vegetală verde-oliv și 1,5 comprimate ecstasy.

Totodată, jandarmii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.100 de lei, pentru consum de băuturi alcoolice și provocare de scandal pe drumurile publice, în exteriorul locului de desfășurare a festivalului”.

–-

Pe Plaja Modern din Constanța a fost prima noapte din Neversea. Zeci de mii de oameni au cântat și au dansat până la răsărit. Pe lângă artiști, animatorii au creat o atmosferă de poveste.

Pe scena principală, startul petrecerii a fost dat de reprezentatul României la Eurovision, WRS. Și The Motans sau Danny Avila i-au încântat pe iubitorii de muzică veniți din toate colțurile lumii.

„Ador festivalurile, am fost şi la Untold. Este sufletul meu, mă simt foarte bine. Am făcut o faptă bună. Am donat sânge ca să ajung aici.”

„Este prima dată când vin la Neversea. Ce îmi place? Atmosfera şi că am prins prima dată festivalul acasă. Îi aşteptăm pe toţi, pe Tyga.

Este super, mai ales după doi ani în care nu s-a întâmplat nimic.”

După lăsarea serii, plaja a fost luată cu asalt de mii de petrecăreți.

A fost o atmosferă de poveste, la care au mai contribuit acrobații și animatorii.

În prima noapte de festival, au fost și petrecăreți care au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nimic grav.

Salvatorii și forțele de ordine au stat, pe tot parcursul petrecerii, în mijlocul oamenilor. Trei zile și trei nopți au mai rămas din festival. Organizatorii se asteapta ca in acest an, numarul spectatorilor la Neversea să depășească 250.000.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite