Reprezentanții societății deținătoare a stației GPL din Crevedia: „Încercați de nespusă mâhnire, înțelegem devastați încercarea extremă prin care trec atât de multe familii”

Explozia de la Crevedia - stație GPL
Explozia de la Crevedia - stație GPL
28 august 2023, 16:32

„La nivelul companiei și la nivel personal, ca administratori ai acesteia, căutăm sa identificăm cu rapiditate și eficiență soluții concrete care să sprijine persoanele în suferință și efortul autorităților, și care să completeze mobilizarea impresionantă și angajamentul pe care deja mulți oameni de bună credință le-au dovedit fără ezitare”, se arată în comunicat.

„Încercați de nespusă mâhnire, înțelegem devastați încercarea extremă prin care trec atât de multe familii și sperăm să nu fim descalificați în străduința asumată de a o alina”, subliniază semnatarii.

„În contextul dat și din respectul datorat îndeosebi celor direct afectați de această nenorocire, comunicările noastre vor fi rare și reținute, inclusiv procedurile penale deja inițiate impunându-ne, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită”, se conchide în document.

CITEȘTE și Primarul din Caracal, Ion Doldurea, se autosuspendă din calitatea de membru al PSD și din funcțiile deținute în cadrul partidului

Primarul social-democrat din Caracal, Ion Doldurea, a anunțat duminică, într-un comunicat postat pe contul său de pe o rețea de socializare, că se autosuspendă din calitatea de membru al partidului și din toate funcțiile deținute în cadrul organizației PSD Caracal.

Marcel Ciolacu, întrebat despre patronul firmei de GPL din Crevedia: Cine se va face vinovat va suporta rigorile legii, fără excepție

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite