Repetiție reușită pentru Raliul Brașovului

1 martie 2018, 11:40

În ciuda vremii neprielnice, 14 piloți licențiați și 46 de amatori s-au aliniat la start, ducând astfel media participărilor din acest sezon la peste 60 de mașini în competiția găzduită de Brașov. Ca și la etapa precedentă la start s-au aliniat și mașini electrice, existând însă și o clasă destinată automobilelor cu propulsoare diesel. Cel mai rapid ”dieselar”a fost Teodor Spiridon la volanul unui Peugeot 206, acesta fiind urmat de Vlad Colceriu (Seat Ibiza) și de Alexandru Olteanu (Opel Corsa). Acesta din urmă și-a adjudecat bronzul și la Calasa 1, câștigată de Adrian Manta la volanul unui Citroen C2 VTS, în timp ce argintul a fost obținut de Teodor Hreninciuc (Ford Fiesta).

La clasa 2, Csongor Bilibok (Fiat Punto) a fost învins de Silviu Mihai Spulber, la volanul unei Dacii Logan, poziția a treia a podiumului fiind ocupată de Cătălin Ienășel (Hyundai i20).

La clasa 3 victoria i-a apartinut lui Alexandru Maxim, la volanul uni Audi A4 DTM, acesta oprind cronometrele la 2:01.6. Cu aproape 4 secunde mai lent a fost George Cârstea (Audi TT) , iar bronzul a fost câștigat de Claudiu Popescu  pe un Subaru Impreza WRX.

La piloți licențiți, cel mai rapid a fost Mihai Alexandru Popa, pe un Ford Fiesta, urmat de Szilard Kiss pe un Opel Astra și de Lucian Răduț la bordul unui Peugeot 206.

Foto: Cătălin Ionescu – RPM Racing Ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite