Remiza dezamăgitoare pentru Naţionala României în meciul cu Danemarca

27 martie 2017, 09:00

În direct la TVR, România nu avea decât varianta victorie cu Danemarca pentru a mai spera la mondialul din Rusia. Pe Cluj Arena, Keseru a dat startul ratărilor la poarta lui Scmeichel în timp ce în celalalt careu Erikssen ne-a iertat de un gol pe final de repriza.

La reluare danezii au cautat lovitura decisiva dar  acelaşi Erikssen l-a luat la ţintă pe Chiriches iar  Jorgensen a şutat  din 6 metri  pe lângă poarta noastră. Keseru secondat de Chipciu a continuat festivalul ratărilor  în celalalt careu şi l-a obligat pe Daum să-l schimbe cu Alibec.

Pe final de meci danezii au forţat deschiderea scorului dar Vestegaard, Jorgenssen şi Zanka s-au întrecut în ratări. Tricolorii s-au mulţumit cu o remiza albă şi au ajuns la patru meciuri consecutive fără gol marcat.

România este pe locul patru in clasament într-o grupă condusă detaşat de Polonia care a învins în Muntenegru cu 2-1.

27 de mii de suporteri au umplut tribunele de pe Cluj Arena la meciul România-Danemarca. Biletele au fost epuizate cu multe zile înaintea evenimentului, iar o parte dintre suporterii echipei naţionale a României au susţinut echipa din baruri, alături de prieteni sau familie.

Însă rezultatul şi jocul tricolorilor i-au dezamăgit pe fani. În baruri, unii suporteri au trăit fiecare ocazie a României la fel ca pe stadion. La final, rezultatul i-a lăsat cu un gust amar. Mulţi suporteri nu mai cred în calificarea echipei la Campionatul Mondial din Rusia.

În ziua meciului, majoritatea suporterilor clujeni au susţinut România din tribune. Cei care nu au mai prins bilet, au ales să privească meciul în baruri.

Echipa României a fost susţinută şi de străini, care au venit în baruri special pentru a urmări meciul.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite