Remanierea guvernului, în linie dreaptă. Pe surse s-au aflat numele miniștrilor care ar putea fi remaniați

24 octombrie 2018, 20:57

De la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis a lipsit ministrul Tudorel Toader, deşi tema discuţiilor a fost legată de legile Justiţiei. Iar absenţa a alimentat zvonurile legate de remaniere.

Dacă Tudorel Toader va fi sau nu remaniat, alţi colegi de cabinet riscă să îşi piardă portofoliile.

La bursa zvonurilor se vorbește de mai multe schimbări care îi vizează pe miniștrii social-democraţi. ALDE anunţă că își mentine toți miniștrii. Niculae Bădălău ar urma să îl înlocuiască pe Viorel Ştefan în funcţia de vicepremier, Lia Olguţa Vasilescu ar trece în locul lui Paul Stănescu la ministerul Dezvoltării, iar Rovana Plumb ar merge la Ministerul Muncii.

La Ministerul Transporturilor s-ar putea întoarce Felix Stroe în locul lui Lucian Şova. Dar pentru acelaşi post este vehiculat şi numele lui Dragoş Benea.

Pe lista de remaniaţi se mai află, potrivit surselor, Ioana Bran, ministrul Tineretului. La Educaţie a fost vehiculat numele Ecaterinei Andronescu, care a mai ocupat acest post și în alte guverne. În ultima vreme însă, Andronescu l-a atacat pe Dragnea  şi guvernul Dăncilă, despre care a spus că este cel mai slab din istoria PSD.

Până miercuri, însă, când va avea loc cel mai probabil CEX-ul PSD, lucrurile se mai pot schimba.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite