Relaxare după subiecte grele. Fashion politic la G7, concert de excepție și cină de gală

27 mai 2017, 15:26

Preşedinţii Donald Trump şi Emmanuel Macron au fost la prima participare la Summitul G7, din care fac parte Statele Unite, Franţa, Germania, Italia, Japonia, Canada şi Marea Britanie. La fel şi soţiile lor, care au fost atent observate de presa de specialitate în privinţa ţinutelor purtate la diferite manifestări.

Melania Trump a atras toate privirile cu jacheta chic Dolce&Gabbana, de peste 50.000 de dolari, cu imprimeuri florale 3D. La care a asortat o poşetă în aceeaşi linie. Totul, pentru plimbări relaxate într-un tur al oraşului din elicopter, care a inclus şi vizitarea unor monumente.

Reuniunea G7 s-a încheiat cu un concert de excepţie, susţinut de Filarmonica della Scala, şi cu o cină rafinată.

De această dată, Melania Trump a purtat o superbă rochie argintie Dolce&Gabbana, cu pantofi în aceeaşi linie. Iar soţia preşedintelui Franţei, Brigitte Macron, o ţinută albă, cu butoni.

După discuţiile grele de summit, preşedintele Italiei i-a invitat pe cei mai puternici oameni ai lumii şi pe soţiile lor la o cină de gală, într-un decor de vis. Meniul a inclus risotto cu flori de dovlecel, homar cu fenicul sălbatic, o plăcintă specială cu ton şi un desert tradiţional sicilian.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite