Reguli noi la Liceul pentru Deficienți de Auz din Cluj, după ce o elevă a fost bătută de îngrijitoare

15 iunie 2018, 10:58

„La distanță de 3-4 zile de când s-au comis aceste orori în școală, acești oameni în loc să iasă și să îți ceară iertare și să găsească o soluție, ei s-au adunat într-o haită și încearcă să bage pumnul în gura copiiilor și părinților. Ei nu au remușcări” – Mădălina Turza, președinte CEDCD

„Au fost părinți care și-au văzut copiii și nu au fost de acord” – Zoe Piontchevici, directoarea Liceului pentru Deficienţi de Auz.

Incidentul din 10 iunie, când o elevă a fost bătută de îngrijitoare a ajuns cunoscut în toată țara. Profesorii spun că acum întreg personalul este perceput negativ.

„Deci ne-au băgat pe toți în aceeași oala. Dacă s-a întâmplat un caz pe care-l regretăm și cu care nu putem fi de acord, asta nu înseamnă că toți avem aceleași practici. Nu înseamnă că ne purtăm în maniera asta cu copiii” – Irina Olteanu, profesor.

Ancheta în cazul îngrijitoarei agresive este în plină desfășurare. Poliția a preluat imaginile de pe camerele de supraveghere și le va folosi în dosarul deschis pentru rele tratamente. În momentul de față, îngrijitoarea lucrează la același liceu, însă nu mai interacționează cu elevii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite