Reglare de conturi între două clanuri interlope, la Baia Mare. 10 persoane au fost sancționate contravențional

6 mai 2020, 12:32

ACTUALIZARE Un număr de zece persoane implicate în altercaţia cu săbii şi cuţite, care a avut loc marţi seara în faţa unui market din municipiul Baia Mare, au primit sancţiuni contravenţionale, a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Dan Bucă.

Potrivit acestuia, cele 10 persoane implicate şi cercetate în scandalul produs marţi seara, în apropierea unui supermarket nu au avut declaraţii pe propria răspundere şi au fost sancţionate contravenţional fiecare pentru nerespectarea prevederilor ordonanţei militare cu suma de 20.000 lei.

____________________________
Cele două grupuri rivale s-au întâlnit în parcarea unui supermarket, iar unul dintre suspecți ar fi anunțat încăierarea, în prealabil, pe o rețea de socializare. Scenele violente din magazin au creat panică printre cumpărători și angajați.
Cei implicați în conflict au distrus mai multe bunuri inclusiv ușa de la intrarea în magazin.
S-a dat imediat alarma iar parcarea supermarketului a fost împânzită de jandarmeri, polițiști și trupe de intervenții speciale.
După scandal au avut loc mai multe descinderi și zece persoane au dat explicații în fața procurorilor.
Printre acestea, și fiul unui deputat, care potrivit presei locale, ar avea calitatea de martor.
Potrivit unor surse judiciare, persoanele care au participat la scandal sunt implicate în traficul de tigări de contrabandă și prostituție transfrontalieră.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite