Regina Elisabeta, apariție surpriză în public, la inaugurarea unui centru medical din Windsor

15 iulie 2022, 22:10

Vizita monarhului în vârstă de 96 de ani la spitalul de lângă Castelul Windsor nu a fost anunțată până la sosirea reginei, vineri dimineață, așa cum a procedat în ultima vreme, decizând chiar în ziua evenimentelor să ia parte, dacă se simte capabilă.

De când a suferit mai multe probleme de sănătate, toamna trecută, și s-a confruntat cu ceea ce Palatul Buckingham a numit oficial „probleme episodice de mobilitate”, regina și-a redus numărul de angajamente publice, având întâlniri față în față la baza ei de domiciliu, acum permanentă, de la Castelul Windsor.

(w460) Regina Eli

Pentru a învinge căldura, regina a renunțat la haina și pălăria obișnuite, optând în schimb pentru o rochie simplă cu imprimeu floral și accesorii negre, inclusiv geanta ei de încredere din piele lăcuită neagră. Monarhul a purtat, de asemenea, o broșă de diamante acvamarin care a aparținut mamei ei și un colier de perle.

Regina s-a ajutat de un baston lung cu un mâner lustruit, care i-a fost făcut cadou de armata britanică, cu ocazia Jubileului de platină. Regina a folosit pentru prima dată cadoul în timpul sărbătorilor jubileului Trooping the Color din iunie, după ce a folosit anterior un baston care aparținuse regretatului ei soț, Prințul Philip.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite