Regina Elisabeta a II-a i-a urat însănătoșire grabnică premierului Boris Johnson și i-a transmis un mesaj de susținere logodnicei acestuia

Boris Johnson și Regina Elisabeta a II-a
Boris Johnson și Regina Elisabeta a II-a
7 aprilie 2020, 17:50

„Regina i-a trimis un mesaj lui Carrie Symonds (logodnica lui Boris Johnson, care este însărcinată n.r) şi familiei Johnson. Maiestatea sa a spus că se gândeşte la ei şi că îi doreşte prim-ministrului o însănătoşire grabnică şi deplină”, a anunţat Palatul Buckingham.

Premierul britanic Boris Johnson, internat luni la terapie intensivă din cauza îmbolnăvirii de COVID-19, a fost noaptea trecută într-o stare stabilă, a anunţat marţi purtătorul său de cuvânt.

Oficialul a declarat presei că lui Johnson, spitalizat duminică, i se administrează oxigen prin mijloace standard, nu cu ajutorul altor dispozitive de asistenţă respiratorie. Premierul nu a avut nevoie de ventilaţie mecanică, a precizat purtătorul de cuvânt. Prim-ministrul „este în continuare într-o stare de spirit bună”, a afirmat el.

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost depistat pozitiv în 27 martie.  El a ajuns la spital după zece zile de izolare, timp în care a continuat să manifeste simptome specifice COVID-19.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite