Regina Elisabeta a II-a a primit rapelul la vaccinul anti COVID-19

Regina Elisabeta a II-a la centenarul Royal Australian Air Force
Regina Elisabeta a II-a la centenarul Royal Australian Air Force
2 aprilie 2021, 15:45

Regina britanică a fost prezentă – fără mască sanitară – la un eveniment ce a marcat centenarul Royal Australian Air Force şi care a fost organizat la CWGC Air Forces Memorial din Surrey, un monument situat la mică distanţă de Castelul Windsor.

Biroul de presă de la Palatul Buckingham a confirmat în luna ianuarie că atât suverana, cât şi soţul ei,  prinţul Philip, primiseră primele doze ale unui vaccin anti COVID-19, dar a precizat că nu va mai face anunţuri suplimentare despre momentul în care cuplul regal britanic urma să fie vaccinat cu dozele de rapel.

În februarie, Regina Elisabeta a II-a a vorbit într-o conferinţă video despre momentul vaccinării sale cu prima doză şi a folosit un termen colocvial din engleza britanică – „the jab” („înţepătură”).

„A fost ceva foarte rapid, primisem multe scrisori de la oameni care se declarau surprinşi de cât de uşor a fost să primească vaccinul. Iar ‘înţepătura’ nu a durut deloc”, a declarat suverana în acea conversaţie online pe care a purtat-o cu miniştrii Sănătăţii din cele patru naţiuni care alcătuiesc Marea Britanie.

Sursa: Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite