Regina Elisabeta a II-a a fost fotografiată conducând o mașină pe domeniul Castelului Windsor. Medicii îi recomandaseră să se odihnească

Regina Elisabeta a II-a la volan
Regina Elisabeta a II-a la volan
1 noiembrie 2021, 19:01

Fotografia, care a fost publicată de mai multe mass-media britanice, o prezintă pe regină purtând un batic şi ochelari de soare la volanul maşinii.

Luna trecută, Regina Elisabeta a fost nevoită să-şi anuleze unele angajamente planificate şi a petrecut o noapte într-un spital din Londra din cauza unei afecţiuni nespecificate, însă fără legătură cu COVID-19.

A fost prima internare a suveranei britanice după mulţi ani.

Palatul Buckingham a declarat că medicii i-au recomandat să se odihnească şi să evite vizitele oficiale timp de cel puţin două săptămâni.

Unul dintre angajamentele de la care a fost nevoită să se retragă suverana a fost recepţia care a marcat deschiderea Conferinţei ONU privind schimbările climatice (COP26) de la Glasgow.

Regina, care este cunoscută pentru sănătatea ei robustă, a participat însă la o serie de audienţe online, în care a apărut veselă. Premierul Boris Johnson a declarat că a vorbit cu suverana săptămâna trecută şi a afirmat că aceasta este „într-o formă foarte bună”.

Sursa: Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite