Reduceri de până la 40% la rezervările pentru litoral, prin programul Early Booking. Interesul turiștilor pentru vacanțe a crescut – ”Cred că vom ajunge la nivelul din 2019”

14 martie 2023, 15:33

Prin programul de Înscrieri Timpurii turiștii beneficiză de reduceri considerabile, de până la 40%.

Eforie Nord și Mamaia rămân în topul preferințelor. Cine vrea să petreacă un sejur la începutul verii sau la final, prin programul Litoralul pentru toți, poate achita și 35 de lei pe un loc în cameră, în Eforie, de exemplu. Interesul turiștilor pentru vacanțe a crescut, iar asta se reflectă în vânzări.

”Stăm foarte bine cu vânzările în sistem early booking ceea ce înseamnă că vom avea un sezon foarte bun pe litoralul românesc. Pot să spun că sunt aproape la nivelul aului 2019. Vânzările în sudul litoralului merg mai bine decât în anii precedenți”, a spus Dragoș Răducan, președinte Federația Patronatelor din Turismul Românesc.

”Cred că e o creștere între 25% – 40%. Cred că vom ajunge la nivelul din 2019. Văd că sunt cereri multe, însă este nevoie de imagine”, a spus Alin Burcea, tour operator.

A treia etapă a programului Înscrieri Timpurii se încheie la sfârșitul lunii aprilie. Cine preferă cazare la patru stele în Mamaia, găsește acum tarife mai mici cu 10 procente. Plata sejururilor se poate face și cu tichete de vacanță.

”Dacă în plin sezon tarifele pornesc de la 615 lei pe noapte, cazarea în cameră dublă cu mic dejun inclus, pentru cei care doresc să achite până la 1 aprilie și beneficiază de un discount de 10%, tarifele pornesc de la 553 de lei pe noapte. Până în prezent, am vândut cam 30% din pachetele cu discount de 10%”, a spus Laura Drăghici, reprezentanta unui hotel.

Turiști mai mulți sunt așteptați anul acesta și pe plajele lărgite din stațiunea Mamaia pentru amenajarea cărora ministrul Mediului spune că se va organiza o licitație internațională, o premieră în domeniu pentru România.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite